jz1
jz2
jz3

sertifikat

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • jty (1)
  • jty (2)
  • t
  • kykuy (3)
  • kykuy (4)
  • kykuy (5)
  • kykuy (6)
  • kyu (1)
  • kyu (2)
  • aa19fa5e
  • e684f356
  • f8740b80
  • 15e254e2
  • e684f356
  • Who we are

    Sapa kita

    Kita minangka pabrikan sing kuwat duwe pengalaman sugih ing desain lan pabrik produk sing ora ditenun.

  • Our business

    Bisnis kita

    Umume ngasilake pakaian isolasi, sandhangan protèktif, sandhangan operasi lan tutup sepatu lan produk protèktif pendhukung liyane.

  • Our strategy

    Strategi kita

    Wiwit didegake, Nanchang Jingzhao Medical Technology Co., Ltd. wis dingerteni industri amarga integritas, kekuatan lan kualitas produke.

babagan kita

WechatIMG6

Nanchang Jingzhao Medical Technology Co., Ltd. dununge ing Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Xiaolan, Kutha Nanchang, Provinsi Jiangxi. Umume ngasilake pakaian isolasi, sandhangan protèktif, sandhangan operasi lan tutup sepatu lan produk protèktif pendhukung liyane. Iki minangka perusahaan dhaptar putih Kementerian Perdagangan China.

Ing wiwitan taun, medis Jingzhao ngenalake sawetara lini produksi kain non-anyaman canggih, kalebu kain non-tenunan biasa, kain non-tenunan resistensi kuat (SMM), kain non-tenunan komposit Spunlaced (SMS) - kain tenunan (lapisan PP utawa PE). Perusahaan wis nggawe sistem manajemen mutu "pisanan miturut ISO 9001/85" kabeh wektu. Kajaba iku, duwe akeh area bengkel pemurnian level 100000 sejajar karo standar piranti medis GMP, dilengkapi peralatan eksperimen lan inspeksi lengkap, lan luwih saka 100 teknisi profesional duwe komitmen kanggo R&D, desain lan produksi non produk-tenunan, lan gabung karo produk perlindungan lingkungan nasional produksi kain non-anyaman lan industri pangolahan jero.

Perusahaan nggunakake peralatan produksi canggih lan instrumen eksperimen ing omah lan luar negeri, ngoperasikake proses proses modern lan proses lan metode deteksi sing sampurna. Kabeh produk wis ngliwati standar nasional lan internasional kayata en iso13938-1: 1999 lan ANSI / AAMI pb70, lan akeh digunakake ing pirang-pirang bidang kayata perawatan medis, sandhangan lan kesehatan pribadi.

ndeleng liyane